Bingostrategier

 

När du spelar bingo så finns det olika strategier som du kan använda för att öka chanserna att få bingo och därmed vinna pengar.
1)      När det gäller valet av spelrum så finns det en del att tänka på. En del spelare väljer att spela i spelrum med få spelare, eftersom det då är större chans att vinna, procentuellt sett. Man måste dock ta hänsyn till hur stora vinsterna är. Ett spelrum med många spelare kanske har många vinster att dela ut istället, så att chansen att vinna egentligen blir lika stor. Valet av bingovariant kan också ha betydelse, till exempel kan det ibland vara lättare att vinna på ett spel där det krävs fyra hörn för bingo istället för en hel rad. Fyra nummer är ju lättare att få än fem nummer. Framförallt när det gäller mönsterbingo kan det finnas många spännande sätt att få bingo på.
2)      När det sedan är dags att köpa bingobrickor så kan man även tänka strategiskt där. Att köpa fler bingobrickor ökar förstås chansen att vinna. Ju fler brickor, desto större chans att vinna på någon av dem. Men även om man spelar ofta och mycket så beror det ju oftast på turen om man vinner eller ej. En spelare kan lika gärna vinna med en enda bingobricka, medan en annan spelare inte vinner någonting alls trots att han har köpt tio brickor. Tänk på att om du har flera brickor så är inte bara motspelarna dina konkurrenter. Alla dina brickor konkurrerar också med varandra. Därför är det statistikst bättre att spela med färre brickor, speciellt om det är få övriga motspelare. Många spelare väljer att satsa på sina turnummer. Om du har ett eller flera turnummer så kan du välja en bricka som har så många av dessa nummer som möjligt på sig. google domain authority . Om det verkligen är dina turnummer så lär det ju visa sig i så fall.

3)      En del bingosidor har jackpot som de delar ut då och då. Ibland annonserar de ut kommande jackpot direkt på sin hemsida och ibland krävs det att du registrerar dig för sidans nyhetsbrev för att få veta när det är dags att dela ut en jackpot. En jackpot är drömmen för de flesta bingospelare eftersom det kan betyda en riktigt stor summa pengar. En vanlig variant av jackpot är att den betalas ut ifall någon spelare får bingo inom ett visst antal bollar. Om ingen spelare lyckas med detta under bingoomgången, så går jackpoten vidare till nästa omgång, och så vidare. Så kan det fortsätta en lång tid och under tiden byggs potten bara på hela tiden – ju längre tiden går innan jackpoten betalas ut, desto högre blir den ju förstås också.