onlinebingo

Bingo på nätet

Bingo på nätet är något av det roligaste man kan göra. Det är varken svårt eller dyrt att komma igång med onlinebingo. Prova på – du lär inte ångra dig. Här kommer lite tips på hur du sätter igång med ditt bingospel.

1)      Det första du måste göra är att välja vilken bingosajt du vill börja spela på. Det finns en uppsjö av olika bingosajter både här i Sverige och utomlands. Svenska sidor erbjuder bingospel på svenska, all text på hemsidan är på svenska och kundtjänsten talar svenska. Det som skiljer sig åt mellan de olika sidorna kan vara sidans utformning och design, spelutbud och liknande. Kolla runt vilka erbjudande de olika sidorna har för dig som är ny kund. Många erbjuder en bra välkomstbonus till nya spelare.
2)      När du hittat en sida du vill prova på så är det bara att registrera sig på den sidan. Att registrera sig innebär att fylla i ett formulär på hemsidan, där du väljer önskat användarnamn och lösenord samt fyller i namn, adress, e-postadress och ditt konto för snabb insättning av eventuella vinster.
3)      Många bingosidor på nätet erbjuder välkomstbonus. Det kan till exempel innebära att du får 30 kronor eller 50 kronor att spela för av bingosajten. När du registrerat dig sätts pengarna direkt in på ditt spelkonto och du kan helt gratis spela bingo och lära känna spelsajten.
4)      Dags att börja spela. Nu är det dags att köpa dina första bingobrickor. Testa gärna olika sorters bingo, som klassisk bingo, mönsterbingo och variantbingo. Du hittar nog snabbt ditt favoritspel. Prova också igenom sidans funktioner, till exempel att chatta, eller att spela de extraspel som ofta erbjuds under tiden som själva bingospelet pågår. Lär känna de andra spelarna och njut av trevlig bingo på nätet.

Som du ser så är det inte särskilt svårt, på bara fyra steg kommer du igång och spelar bingo. Läs gärna vidare om bingostrategier och om bingoregler, så vet du allt om bingo när det är dags att spela.