erbjudande

Bonusar

I stort sett alla bingohallar på nätet erbjuder sina spelare en mängd olika bonusar. Storleken på dessa varierar, och det är viktigt att komma ihåg att det inte alltid är den största bonusen som är det bästa. Det kanske låter lite ologiskt, men så är det, och vi ska strax förklara varför. Men till att börja med ska vi kort beskriva de olika bonusar som finns.

Registreringsbonusar

En liten bonus som du får direkt efter att du registrerat dig. Denna består vanligtvis i att du får ett antal gratis bingobrickor att spela med, och är i det närmaste ett sätt att låta möjliga spelare prova på bingosajten utan att riskera sina pengar. Självklart då med förhoppning att man ska tycka om vad man ser, och börja spela på riktigt allvar.

Insättningsbonus

Insättningsbonusar förekommer i lite olika former. Dels är det vanligt att ens första insättning matchas av nätbingohallen till 100 %, så att om man sätter in 500 kronor får man 500 extra att spela för. Givetvis upp till en viss gräns. Vissa insättningar efter den första kan också ge extrapengar, dock vanligtvis inte lika mycket som första gången. När och hur det sker varierar beroende på nätbingohall; man får helt enkelt läsa på lite på deras hemsida, så att man kan utnyttja alla bonusar maximalt.

Som vi sade i början så är det inte bara bonusens storlek som avgör hur bra den är. De flesta bonusar kommer nämligen med ett omsättningskrav, som innebär att man måste spela för en viss summa för att fullt ut kunna utnyttja bonuspengarna. Ett omsättningskrav på 10 gånger, och en bonus på 100 kronor innebär då att du måste spela för 1,000 kronor för att kunna ta ut dina eventuella vinster. Det betyder att en stor bonus med ett högt omsättningskrav i praktiken är sämre än en lite mindre bonus, med ett lägre omsättningskrav.

I stort sett alla bingohallar på nätet erbjuder sina spelare en mängd olika bonusar. Storleken på dessa varierar, och det är viktigt att komma ihåg att det inte alltid är den största bonusen som är det bästa. Det kanske låter lite ologiskt, men så är det, och vi ska strax förklara varför. Men till att börja med ska vi kort beskriva de olika bonusar som finns.

Bingo på nätet

Bingo på nätet är något av det roligaste man kan göra. Det är varken svårt eller dyrt att komma igång med onlinebingo. Prova på – du lär inte ångra dig. Här kommer lite tips på hur du sätter igång med ditt bingospel.

1)      Det första du måste göra är att välja vilken bingosajt du vill börja spela på. Det finns en uppsjö av olika bingosajter både här i Sverige och utomlands. Svenska sidor erbjuder bingospel på svenska, all text på hemsidan är på svenska och kundtjänsten talar svenska. Det som skiljer sig åt mellan de olika sidorna kan vara sidans utformning och design, spelutbud och liknande. Kolla runt vilka erbjudande de olika sidorna har för dig som är ny kund. Många erbjuder en bra välkomstbonus till nya spelare.
2)      När du hittat en sida du vill prova på så är det bara att registrera sig på den sidan. Att registrera sig innebär att fylla i ett formulär på hemsidan, där du väljer önskat användarnamn och lösenord samt fyller i namn, adress, e-postadress och ditt konto för snabb insättning av eventuella vinster.
3)      Många bingosidor på nätet erbjuder välkomstbonus. Det kan till exempel innebära att du får 30 kronor eller 50 kronor att spela för av bingosajten. När du registrerat dig sätts pengarna direkt in på ditt spelkonto och du kan helt gratis spela bingo och lära känna spelsajten.
4)      Dags att börja spela. Nu är det dags att köpa dina första bingobrickor. Testa gärna olika sorters bingo, som klassisk bingo, mönsterbingo och variantbingo. Du hittar nog snabbt ditt favoritspel. Prova också igenom sidans funktioner, till exempel att chatta, eller att spela de extraspel som ofta erbjuds under tiden som själva bingospelet pågår. Lär känna de andra spelarna och njut av trevlig bingo på nätet.

Som du ser så är det inte särskilt svårt, på bara fyra steg kommer du igång och spelar bingo. Läs gärna vidare om bingostrategier och om bingoregler, så vet du allt om bingo när det är dags att spela.